Over ons

Onze roots liggen in Portugal, het land dat bekend staat om zijn schitterende natuur, portwijnen en gastvrije bevolking. Unidos staat, vrij vertaald vanuit het Portugees, voor verenigd of eenheid. De betekenis van onze bedrijfsnaam past dan ook uitstekend bij onze visie: een schoonmaakbedrijf waar we gezamenlijk werken aan een correcte, betrouwbare en gastvrije dienstverlening richting onze opdrachtgevers.

Inmiddels is Unidos Schoonmaakbedrijf uitgegroeid tot een begrip in de regio Haaglanden, Westland, Delfland en Rotterdam. Met onze specialistische tak werken wij landelijk voor diverse facilitaire bedrijven. Een dieptereiniging van een keuken in Den Bosch of een bouwoplevering in Amsterdam? U kunt vertrouwen op meer dan 20 jaar ervaring, professionele medewerkers en… plezier in ons vak.

Trots zijn wij op ons team van zo’n 80 medewerkers die iedere dag weer garant staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en tevreden opdrachtgevers. Bij Unidos is afspraak gewoon afspraak, heeft u vaste contactpersonen en zijn de lijnen kort waardoor wij snel op calamiteiten kunnen inspelen.

Unidos, een schoon begrip!

Mijn missie: een schoonmaakbedrijf met tevreden klanten, waar het prettig werken is en waar we trots zijn op wat we doen!
maurice
Maurice Zacarias
Eigenaar