Schoonmaakonderhoud

Werken in een frisse, representatieve en hygiënische omgeving

Een fris en schoon gebouw heeft niet alleen een positieve invloed op de uitstraling van uw organisatie; het levert ook een positieve bijdrage aan een gezonde, prettige en veilige werkomgeving. Unidos Schoonmaakbedrijf biedt een schoonmaakprogramma dat past bij uw organisatie. Aan de hand van uw wensen en budget én onze ervaring passen wij de schoonmaakfrequentie aan. Of dit nu eenmaal per maand of dagelijks is, bij Unidos kan het gewoon. De schoonmaakwerkzaamheden, gebaseerd op uw wensen en eisen, worden middels een uitgekiend werkprogramma uitgevoerd door onze flexibele en ervaren medewerkers.
Kwaliteitcontrole
Uiteraard bepaalt de uitvoering het uiteindelijke resultaat. Om er zeker van te zijn dat wij uitstekend onderhoud verlenen, worden op diverse momenten kwaliteitcontroles gedaan. Door onze schoonmakers zelf, door een van onze rayonleiders, en door de rayonleider en opdrachtgever gezamenlijk. Unidos hanteert het Dagelijkse Controle Systeem (DKS). Dit systeem is ontwikkeld om de kwaliteit van het schoonmaakproces te bewaken, met directe resultaatmeting.
Een constante kwaliteit bereiken we door onze medewerkers te blijven coachen. Alleen zo overtreffen we de verwachting van onze opdrachtgevers
paulo
Paulo Margaça dos Santos
Operationeel manager